Narudzbe primamo putem:
- stranice,
- kontakt forme,

Isporuka svaki dan od
16 do 20h na podrucju Sarajeva.

Uslovi i pravila korištenja              

Korištenje
Korištenje Naturela web dućana (u daljnem tekstu Prodavac) podrazumjeva poštivanje sljedećih uslova i pravila korištenja.
    
Registracija
Kupac može postati svako ko ima više od 18 godina. Za tačnost unesenih podataka odgovoran je sam Kupac. Da bi se prijavili i postali Kupac potrebno je da se registrujete. Polja označena zvjezdicom (*) su obavezna.

Naručivanje robe
Kupac robu naručuje dodavanjem artikala u elektronsku korpu. Nakon što je Kupac završio sa dodavanjem svih artikala koje želi naručiti, potrebno je da zaključi narudžbu. Minimalni iznos kupovine je 20,00 KM. Ako se niste registrovali ranije možete to učiniti i prilikom zaključivanja narudžbe. Prodavac se obavezuje da će svu naručenu robu isporučiti ukoliko se u trenutku isporuke nalazi na lageru. U slučaju da naručenog artikla nema na lageru, Prodavac će obavijestiti kupca emailom ili telefonom. Isporuka robe se vrši u terminu od 16.00h do 20.00h.
   
Potvrda narudžbe
U momentu zaključivanja narudžbe, roba se smatra naručenom. Kupac može otkazati narudžbu, u slučaju da ga Prodavac obavijesti o nemogućnosti isporuke određenog artikla.

Preuzimanje robe i reklamacija
Kupac je dužan prilikom preuzimanje naručene robe, pregledati sve artikle i eventualno reklamirati radniku koji je dostavio robu. Reklamacija koje se odnosi na vanjsko oštećenje, istekli rok ili robu koja nije naručena a isporučena, Prodavac će uvažiti. Naknadne reklamacije ne uvažavamo.

Plaćanje robe
Kupac se obavezuje naručenu robu platiti gotovinski, preko Paypala ili Moneybookers-a. Cijene isporučenih artikala su identične cijenama u prodajnom objektu TR "Naturela".

 


PočetnaPočetnaKorpa  

Nema proizvoda

Dostava 0,00KM
Ukupno 0,00KM

Korpa Naruči

Lokacija

PayPal

© Jalle, 2012.